onsdag 22. juni 2011

Nokia N8 - kjapp kameratest

Test Nokia N8 Foto: Anne-Lise Stangenes

Med diverse tester in mind om at Nokia N8 fortsatt skal ha det beste mobilkameraet på markedet, og at det skal bli enda bedre med "symbian Anna", tok jeg en kjapp og enkel test av kameraet i dag. Kameraet har 12 MP; jeg brukte kun 9MP på bildene. Slik ble resultatene:


Kameraet på N8 har all over mye bedre skarphet og mye klarere farger enn min et år gamle Sony Ericsson Xperia 10i noen gang har hatt, så jeg er absolutt fornøyd! Enkel å manøvrere er den også! Sammen med Mr. Olympus, som absolutt ikke har noenting å frykte ift. et mobilkamera, så står jeg nå godt rusta! :-)


5 kommentarer:

 1. Ja, da skjønner du hvorfor jeg er fornøyd med N8!
  Morsomme bilder og du har liksom fanget litt her og litt der.. som alltid!

  klem

  SvarSlett
 2. Ja, det forstår jeg godt, Gry! PS: Når kameraet skal testes må det fotograferes litt her og litt der, ute og inne, i ulikt lys for å få sjekka ordentlig! :-) Kan ikke bare ta et par bilder på samme sted da! :-) Klem tebage

  SvarSlett
 3. Nå fikk jeg også lyst på en kaffe hos Narvesen. Reine reklamebildet her jo. Ingen tvil om at N8 fungerer :)

  SvarSlett
 4. Litt "sjeptisk" på å dra til Kristiansand på sommerferie etter å ha sett hva som er i Markens for tiden... Flotte bilder, som vanlig :-)

  SvarSlett
 5. He, he, he... Ingen fare for at den gjengen er der lenger. Nå er hovedpersonen godt gift, eller...så blir han det til helga! Du kan trygt ta turen! :-) Ingen store, sterke, skumle karer igjen nå! ;-)

  Ja, ikke sant vel, Tove! Regne reklama! Jada, kameraet fungerer godt til å være et mobilkamera, og jeg er fornøyd med å bytte fra Xperia 10i til dette. Stor forskjell på kvaliteten på bildene!!!

  Takk for kommentarer! :-)

  SvarSlett