fredag 25. mai 2012

En dag i Kristiansand Dyrepark

Moro for alle i Dyreparken
Heldige er vi som har Kristiansand Dyrepark som nærmeste nabo...


Alle foto og tekst: Anne-Lise Stangenes


Hvem har ikke lagt turen om dyreparken når de har vært på sørlandskysten? De færreste har vel latt vær, vil jeg tro. En flott park, med store områder for dyrene, og med mye moro for både store og små.6 kommentarer:

 1. Se der er du bak lås og slå da Terje,ja den datra mi vil ha deg for seg selv ser jeg.Men det forstår jeg godt også da,men litt luft ute syns jeg nok du kan få.Slipp fangene fri det er vår heter det,men nå har du jo stått bak gitteret en stund så nå får du låse ham ut Anne-Lise.Du må høre på din mor vet du.

  SvarSlett
  Svar
  1. Slippe fri? Ja det veit jeg ikke om jeg vil da. Ha're bra som det er, men kan berolige med at jeg blir lufta i det fine været. Ellers var det en fin dag i dyreparken med dyr og familie. Skikkelig fine bilder også, med kamelbilder som personlig favoritt her.

   Slett
  2. Skjønner deg godt jeg,men tja kamelbildene er fine de og vet du.Men ærlig---du er nok mere min favoritt enn de dyra der ja.Smiler.

   Slett
 2. Kamelbildene var mine favoritter også!
  Ikke rart vi begge er glad i AnneLise da, vi har jo tydeligvis samme smak!! ;)

  Moro å få et lite innblikk i dyreparken Anne-Lise. Personlig er jeg ikke den store tilhenger av dyreparker, men, vet at i Kristiansand dyrepark har de det faktisk veldig bra!! :) Og, det blir nok en tur dit en av de nærmeste årene, med tvillingene!

  Mer bilder ja takk!

  SvarSlett
 3. Slående likhet mellom dyret på bilde #1 og dyret på det første bildet etter alle løve bildene (bilde #7) Tilhører de samme familie kanskje? Aner at jeg kan få "på pukkelen" for denne kommentaren...*ugh-ugh* :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Slående er ordet her, så bare pass opp for disse likhetskommentarene dine. Vil bare oplyse om at den ene av de to modellene du nevner er dau, så det kan gå hardt for seg ja. Morsomt i "parken", og litt å tygge på gjør jo at kjevearbeidet blir ekstar framheva. Ugh - ugh.

   Slett