mandag 15. august 2011

Gay Pride Concert - del II - Reykjavik 2011 - Never The BrideDet er fristende å kalle de to råtassene i Never The Bride; Nikki Lamborn og Catherine Feeney, for trollkjerringer, for når disse to entrer scenen, er det så håret flagrer og tennene skrangler. Maken til musikkglede skal du også lete lenge etter, for glis og latter henger løst hos begge to, og de fanga publikum fra de entra scenen til de gikk av den. Det er virkelig et hell at disse to møttes under en jam på en pub i London, sånn helt "tilfeldig", for maken til samspill er det lenge siden jeg har opplevd. I tillegg var det utrolig moro å fotografere dem "in action", så når du klikker deg videre inn vil du se "et hav" av fotografier av de to "bestemødrene"... ;-) Jeg kunne bare ikke dy meg! Klikk gjerne en av videoene fra YouTube og la musikken lede deg gjennom fotografiene, så får du oppleve litt av stemninga du også :-)

Enjoy!

Alle foto Copyright Anne-Lise Stangenes
Never The Bride - KashmirNever The Bride - The Living TreeCatherine FeeneyNikki Lamborn3 kommentarer:

 1. Råe damer, flott musikk. Knallgode bilder :)
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
 2. Ja, ikke sant vel, Håvard! Utrolig rå damer dette her, som står i stil til musikken, eller motsatt - flott musikk som står i stil til... og tusen takk for bilderos! :-) Var kjempegøy å fange uttrykkene deres, og forsøke å få frem deres formidlingsevne gjennom bildene! Tusen, tusen takk!

  SvarSlett
 3. Hiv o'hoi, frøken Villflaks! Jeg ser for meg pensjonisttilværelsen vår på rockescenen. Du får lære deg å spille gitar og jeg synge, så skal vi rocke fletta av småripsa!!! Mulig det blir med vonde hofter og rullator for min del, men den kan jeg da style (med hjelp fra Jan Thomas???). Som vanlig, utrolig gode bilder - du er flink!!! Klem fra "rockespiren"

  SvarSlett