fredag 22. april 2011

Tobeinte

Dessert, anyone? 
Foto: Anne-Lise Stangenes


Selv om det virker som det ikke er så veldig mange turister her i disse påsketider (i alle fall ikke skandinaver), så er det nok av tobeinte likevel.

Noe jeg har merket meg er at det er uhyre sjelden å se annet enn lyshuda mennesker! Er faktisk ikke sikker på om jeg har sett en eneste farga person? Tror ikke det... Hm... Hva kan grunnen være til det, tro? Og hvorfor er det så mange i Norge, til sammenligning? Egentlig så er vel ikke det noe å undre seg over, for det har selvfølgelig med levekår og økonomi å gjøre.

Det er en del "løse fugler" å se her, men det er ikke mange som tigger likevel. Hadde en opplevelse da jeg satt og spiste and (mens broren og søstra boltra seg i elva rett ved siden av). Da kom det en røyksugen, loslitt fyr, og han strakk seg bare over gjerdet til uterestauranten og forsynte seg av røykpakka mi... Ja, ja, tenkte jeg, der jeg satt med åpen munn av forbauselse. Det var godt det ikke kom ei måke flyvende, som skeit akkurat da... ;-)
Fotografiene er klikkbare til større størrelse.


Blue shoes  Foto: Anne-Lise Stangenes
Arbeidsfolk  Foto: Anne-Lise Stangenes

Visdom  Foto: Anne-Lise Stangenes

Burning Love  Foto: Anne-Lise Stangenes
Til lufting  Foto: Anne-Lise Stangenes

Hemmelig date?  Foto: Anne-Lise Stangenes


5 kommentarer:

 1. Hehe flott lesning fra din reisereportasje Anne-Lise :)
  Ikke minst flotte bilder. Spennende mennesker du har fotografert
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
 2. Fabelaktig :) *humrer i skjegget*
  Flott sett.... du kan kunsten "å ugle" fortsatt ser jeg, du får jo med deg alt ;)
  Fortsatt god tur & fotojakt!
  Klem fra prinsen i skogen m/familie

  SvarSlett
 3. Bra blogg du har :-) Mange fine bilda! :)

  SvarSlett
 4. .. Vidar! Der sa du det: "å ugle" ! Selvsagt, der er jo en passende og fyldig beskrivelse av min søster!! AT jeg ikke har tenkt på det før! :)

  Anne-Lise: Herlig! Og, jeg er ikke overrasket over alle motiv du finner, dette kan du!

  SvarSlett
 5. Moro at du liker det, Håvard! :-) Tusen takk! Jeg skulle gjerne ha skrevet enda mer, men det prioriterer jeg ikke nå. Jeg plukker ut et eller to temaer og redigerer + legger inn pr. dag. Nettet her på hotellet er merkbart senere enn hjemme, så jeg vil mye heller være ute på farten enn å sitte på rommet og holde på med det. Det kan gjøre hjemmefra, selv om det ikke blir "live".

  "Å ugle" ja! DEN likte jeg, Vidar! :-)))) Hjertelig takk! Nytt uttykk!!! Det ser kanskje ut som om jeg får med meg "alt", men dessverre så gjør jeg ikke det! Jeg har ergret meg en del ganger over "hvorfor sto jeg ikke der akkurat nå" f.eks. Det er mange flotte personligheter å se her, så jeg skulle helst vært flere steder samtidig! ;-) Kos dere i skogen, og hils dronninga og krompen, fra ugga ugga ugla...

  Takk, Marte! :-) Kom gjerne innom igjen! :-)

  Takk, Gry! :-) Søta... PS: Tenkte jeg det ikke: Du og prinsen min rotter seg sammen. Bare pass dere; ugler har nemlig rotter på matfatet ;-))

  SvarSlett