tirsdag 27. mai 2014

Naturfotoutstilling

Naturfotoutstilling 28.05 - 30.09 i regi av Biofoto Sørlandet
Utstillingsplakat - Foto og lay-out: Anne-Lise Stangenes


 
I Henrik Wergelandsgate 11 i Kristiansand; i lokalene til Japan Photo - er jeg en av atten utstillere på nok en naturfotoutstilling av Biofoto Sørlandet. Dette er foreningens tredje utstilling i 2014, og det er utrolig givende å være aktivt med blant en så ivrig og flott gruppe mennesker!

Utstillingen kan ses i perioden onsdag 28. mai - 30. september, og er vel verdt et besøk! Her er utrolig mange vakre bilder som virkelig viser naturen på en umåtelig flott måte!


- I -
Foto: Anne-Lise Stangenes


Mine to fotografier har jeg jobbet frem etter at jeg ble mektig inspirert av to artikler i Naturfotografen nr. 1 - 2014, av Ing-Marie Sjödin (s. 20 - 23); "Ljuset finns där", og "Kan man fotografera skogens själ"? av Per Lissel (s. 26 - 29). Særlig metoden som Sjödin bruker; dvs. bruk av teleobjektiv til fotografering av blomster på skogbunnen er den jeg har jobbet med i vår. Å få frem sitt eget uttrykk gjennom bruk av noenlunde samme teknikk, har vært og er veldig lærerikt! Nå blir det spennende å se hvordan resultatet blir mottatt av publikum...?

- II -
Foto: Anne-Lise Stangenes

Begge bilder kan kjøpes ferdig innrammet for kr 950,- pr. stk. - enkeltvis eller som par. De måler ca. 40 x 50 cm. Du vil selvfølgelig få et helt annet inntrykk av det enkelte fotografi om du velger å besøke selve utstillingen enn å se bildene her på "Mr. Olympus og jeg", men et lite inntrykk får du i alle fall...

Ta gjerne kontakt dersom du er interessert i kjøp: HER


Stemningsbilder fra klargjøringen av utstillingen kan du se på DENNE SIDEN


 

8 kommentarer:

 1. Lykke til Anne-Lise , så flotte bilder !

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Dirk! :-D Kvaliteten på uploadet her på siden ble elendig, men dog... :-)

   Lykke til selv, Dirk, med din flotte utstilling! :-)

   Slett
 2. Du har gjort en god jobb! Virkelig flotte bilder :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Kai-Erik! :-) Spennende å jobbe for å få frem et eget uttrykk etter å ha blitt inspirert av andre - med samme utstyr, men likevel ingen etterligning! :-)

   Har du vært og sett utstillinga der også du har flotte bilder med? Bra jobba av alle biofotingene i sør dette her! :-)

   Slett
 3. Dette var helt fantastisk

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Åshild! :-)

   Slett
 4. Spennende :) Burde jo tatt turen å fått sett den av løpet av sommeren :)
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, er du på sørlandet med familien, så er jo også Japan Photo i seg selv en durabelig godtebutikk for oss ihuga fotografer! ;-) Kan slå flere fluer i en smekk; Dyrepark for unga, og kos for både store og små, og en liten svipp innom JP... ;-) så ser du utstillinga vår samtidig! :-)

   Slett