onsdag 27. juni 2012

Med BioFotinger til Tromøya ved Arendal

Foto: Anne-Lise Stangenes
3. juni hadde jeg en herlig fotodag sammen med andre medlemmer av BioFoto Sørlandet. Siden turdeltakerne har sendt inn bilder som nå ligger i bloggen til foreningen for naturfotografer, legger jeg ikke ut noen bilder her, men ber deg klikke BLOGGEN TIL SØRLANDSAVDELINGA for en titt! God søndagstur!

Mr. Olympus og jeg in action
Foto: Tore Moy

6 kommentarer:

 1. Flotte bilder på bloggen der ja. Ser ut som et fantastisk flott miljø blandt mange flinke fotografer
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
  Svar
  1. Miljøet i BioFoto Sørlandet er veldig bra, Håvard! Du hadde likt deg blant oss! :-) Takk for kommentaren, og for at du var innom bloggen til BFS!

   Slett
 2. så mange og flotte bilder på "biofoto-sørland" bloggen, Anne-Lise. det samme her på din blogg :-)
  hilsen fra dirk

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, tusen takk! Der er litt av hvert på bloggen til BFS, og mer aktivitet blir det utover høsten. Litt sommerfri har styret i foreninga også. Takker for ros ift. egen blogg! :-) Hyggelig at du finner noe du liker!

   Slett
 3. Godt å se noen andre Olympus fans :-) Mange flotte bilder!

  SvarSlett
  Svar
  1. Olympus er et svært godt merke, Caroline, og de har upåklagelig optikk! :-) Har selv brukt Olympus i flere år, og er kjempefornøyd. Det eneste aberet er at dersom jeg ønsker objektiv som er bedre enn dem jeg har nå, må jeg opp i flere og femti-seksti tusen kroner. Det finnes lite (som jeg har sett) i klassen mellom 20 000,- og opp til det. Tusen takk for ros ift. bildene! :-) I BioFoto-gjengen finnes diverse typer kamera, så der er både bilder fra Nikon- og Canon-kameraer i artikkelen på BFS sin blogg. Her i egen blogg kjøres selvfølgelig fotos fra Olympus, og en gang i blant bilder fra mobilen min; Nokia N8. Lykke til med din egen fotografering! :-) Flott webside du har! :-)

   Slett