fredag 12. februar 2016

Naturfotodagen - Västerås 13. februar 2016
I skrivende stund klargjøres utstillingen "Sixty chicks - Wild pics" i lokalene på AROS Congress Center i Västerås. I morgen åpner vandreutstillingen til 60 kvinnelige naturfotografer fra BioFoto i Norge, Sverige og Finland under NaturfotodagenMedia er på plass. I dagens "Västerås Tidning" får utstillingen god omtale. I kveldens lokale sending på SVT1 kl. 18.30 (Västmanland) kommer et intervju med Heidi Holmlund og Lotta Lund som henger opp utstillingen i Sverige (se nedenfor).


Det er spennende å være en del av denne utstillingen som Heidi Holmlund fra BioFoto Finland tok initiativ til. Sveriges Lotta Lund og Norges Heidi Mellingen grep muligheten for et samarbeide med åpne hender. Kvinnelige medlemmer fra BioFoto i de respektive land meldte sin interesse, og nå har vi kommet så langt at utstillingen åpnes i morgen. Det nordiske samarbeidet er en realitet. Vi er i starten av en eventyrlig reise gjennom våre nordiske land, hvor noe av vår flotte natur er foreviget med kameraet av 60 naturfotograferende damer. SVT1 Nyheterna Västmanland 12.02.16 
(filmet fra pc-skjerm - kornet kvalitet)NOEN INNTRYKK FRA NATURFOTODAGEN
Siden jeg ikke var i Västerås selv, er det artig å lese hvilke inntrykk andre sitter med som var tilstede og så utstillingen under Naturfotodagen. Nedenfor er klikkbare lenker:

UTSTILLERE
Margareta Cortès (utstiller) - inntrykk fra utstillingen
Lotta Lund (BioFoto Sverige) - Naturfotodagen, Västerås


ANDRE BESØKENDE
Håkan Eklund (tidl. leder BioFoto Finland) - Också kvinnor kan naturfoto
Håkan Eklund (tidl. leder BioFoto Finland) - Kvinnor kan succè

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar