tirsdag 16. juli 2013

Til topps i Nasjonal Fotovandring 2013

"Tett på - livet" - lokal og nasjonal vinner av Nasjonal Fotovandring 2013
Foto: Anne-Lise Stangenes

 
25. mai ble nasjonal fotovandring arrangert i 16 norske byer, deriblant Kristiansand - hvor jeg deltok.

Nasjonal fotovandring er et årlig arrangement i regi av Japan Photo og Akam.no - i tillegg til lokale arrangører i den enkelte by. I Kristiansand er det BioFoto Sørlandet som står som medarrangør av fotoklubbene i området, og Kristiansands Avis dekker det hele.

Temaet for i år var "Tett på".

Både den lokale juryen og den nasjonale juryen valgte ut mitt "Tett på - livet" som verdig vinner, og premien... Gavekort på fotoutstyr totalt kr 33 000,-.For meg personlig er det selvfølgelig utrolig moro å gå helt til topps i denne konkurransen, og jeg synes juryen har utvist mot gjennom å våge å velge ut akkurat mitt bilde - både lokalt og nasjonalt - som et verdig vinnerbilde.

Mitt bilde viser en del av "livets skyggeside" - slik det også kan være for noen. Det viser et menneske hvis liv ikke har vært enkelt. Det viser et menneske hvilket mange fordømmer. For meg ble akkurat denne personen en berikelse! Jeg fikk et innblikk i et annet menneskes liv som har vært og er svært ulikt mitt eget. Gjennom timer satt vi og snakket sammen på en benk bak domkirken i Kristiansand. Jeg sitter igjen med mye..., og er svært takknemlig for at jeg fikk slippe inn; "Tett på - livet".

Nå gjenstår overrekkelsen av det innrammede bildet til min flotte modell. Han er ikke enkel å finne, men en dag skal jeg klare det! :-)
Mer om mine opplevelser rundt arrangementet og mitt vinnerbilde kan du finne ved å klikke linkene under:

1. Info om arrangementet inkl. linker til artikler på Internett hos BioFoto Sørlandet
2. Kristiansands Avis 11. juli s. 12 - 13 - HER

https://www.buyandread.com/reader.htm?pub=kristiansandavis


 
 

1 kommentar: