tirsdag 22. november 2011

Det er visst lenge siden...

jeg har blogga nå, så nå er det sannelig på tide, og da kan jeg jo blogge litt om de siste ukenes eskapader; i alle fall noen av dem. Hva er det egentlig som har hendt da...?

Jo, min kjære mamme har hatt gebursdag, og hun fylte år den 18. november. Jeg fant frem noen 70-talls bilder av henne og laget en liten bursdagscollage, noe som var skikkelig artig. Typisk sånn med oransje, grønne og brunlige farger, ruter, blomster, forkle på kjøkkenet, LP-plater og ryer av "plastikk" på gulvet :-) Nok en gang; Gratulerer med dagen, mamma!Foto: A-L S

I helga var det klargjøring av Vinterutstillinga til BioFoto Sørlandet på lørdag, og på søndag var det førjulstemning på Agder Naturmuseum og Botaniske Hage.

Ei svært aktiv helg... Det var igrunn bare snøen som mangla for å virkelig bli grepet av julestemning da, men det var utrolig koselig på museet likevel. Masse folk; både eldre og yngre, og skikkelig hyggelig å skravle med folk som kom forbi utstillinga. Gløgg med rosiner og mandler ble det, og en kaffekopp fra Britt sin termos, + vafler of course! :-) Ikke minst er folka i BioFoto Sørlandet utrolig koselige og svært sosiale, så det har virkelig vært noen herlige timer sammen med dem! Jeg har et fotografi med under utstillinga denne gang, og det er et bilde jeg tok en snørik vinterdag nede ved "båtbaugene" ved gjestehavna her i byen.
Ellers så har en fotovenn; Hans-Jørgen Hovelstad, endelig gitt ut sine forrykende historier fra Eventyrskogen som bok, og det har vært og er utrolig moro å følge med på hvordan boka mottas. Vi er jo veldig mange som kjenner han "Tyrin" fra foto.no gjennom medlemskap der gjennom mange år, og som har fulgt hans fotografier og historier. Vi er mange som har pusha på for at han nettopp måtte lage ei bok av historiene sine, så dette er utrolig moro! For en fantasi og kreativitet den mannen har, og for en tålmodighet gjennom alle disse årene, med å sitte i "Knertebu" og vente på at fugler og dyr skal plassere seg akkurat på riktig sted slik at storyen han ønsker å få frem blir til... Fantastisk! Boka har selvfølgelig havna her i heimen også, og jeg har allerede lest den en gang, men det kommer til å bli fler! :-)

Bli med i EVENTYRSKOGENS VENNER på Facebook

Bli inspirert ved å lese omtale av boka HER

HER kan boka kjøpes - super julegave da gitt! :-)

I dag har forresten Hans-Jørgen fått spalteplass i Laagendalsposten; lokalavisa der borte i Kongsberg og Numedalsdistriktet, og det er også moro!
Sakset fra Laagendalsposten via pdf-fil 22.11.11.Hva har ellers skjedd?

Jo, her en dag kom en fotokamerat innom, og vi kjørte mot vest. Først besøkte vi ei venninne i Mandal etter å ha fått med oss soloppgangen, og deretter gikk turen til Tjøm, før vi fikk med oss solnedgangen på Lindesnes. Sola skinte hele dagen, som du forstår, så det var en virkelig flott dag. Nesten litt for flott, for Lindesnes er skikkelig vakkert i ruskevær, og fotomessig er det nok mer spennende å fotografere akkurat der når det er sånn også, men en herlig dag likevel.Foto: A-L S

Foto: A-L S

Foto: A-L S
Ellers har det gått i det hverdagslige, med jobb og bl.a. forestilling av Frikar - KRUK som var kjempebra, kafèturer og huslige sysler, + at jeg har sett noen filmer med gromlyd. Har jo vært så heldig å få ei førjulsgave, som jeg er kjempeglad for, så nå brummer det godt i gulvet fra bassen når det er action på filmene! :-)Foto: BioFoto sentralt
Nå gleder jeg meg til nr. 4 av medlemsbladet til BioFoto havner i postkassa mi, for i akkurat det nummeret har sørlandsavdelinga flere artikler og mange fotografier! :-) Blir utrolig kjekt å åpne det for å se hva som er valgt ut til å være med i det nummeret.

Til lørdag skal jeg på konserten "Stille natt" i domkirken sammen med ei venninne, og til mandag skal jeg på julekonserten med Kurt Nilsen på samme sted, med to venninner.

Mye å glede seg over altså, og det er herlig, for det er så utrolig godt med alt som kan gi energi i det daglige...5 kommentarer:

 1. Mye som har skjedd da,og flotte bilder som alltid.Klem fra mamsen.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for titten :D Du er nå steike god (som de sier på vestlandet:) med ord og bilder ;o)

  SvarSlett
 3. ja du er steike god du søstra mi!

  Steik er godt og da...

  Flotte bilder og nydelig sol (ned?) gang...

  Jeg lurer jo på hvem fotokompissen din er, men jeg vet det vel kan hende..

  SvarSlett
 4. Hei,Anne-Lise!!Fine bilder,kjenner meg igjenn her altså..Mamma gikk oxo i sånne klær..Artig og se igjen..Ønsker deg i samme sleng en herlig advent..
  Klem fra meg ;-)

  SvarSlett
 5. Mye flott her. Alt fra Eventyrskogen til gamle bilder av mamman din. Gratulerer på etterskudd :)
  Mvh
  Håvard

  SvarSlett